Kreiptis su rekomendacijomis, prieš vykstant susiskambinti su darbdaviu, mob. tel. 8 674 55 774. Darbas viešbučio restorane. Maisto ruošimas ir kokybės užtikrinimas. Technologinių kortelių tvarkymas, meniu sudarymas ir derinimas su klientais. Maisto produktų ir kitų žaliavų užsakymai, priėmimas iš tiekėjų, apskaita, jų panaudojimo kontrolė. Darbo organizavimas, planavimas ir kontrolė. Tvarkos palaikymas. Banketų ir furšetų ruošimas. Vadovauti ir dirbti su virtuvės kolektyvu ruošimas. Reikalavimai: restorano gamybos vadovo (-ės) darbo patirtis. Patirtis ruošiant banketus ir furšetus. Gebėjimas vadovauti komandai. Atsakingumas, lankstumas, greita reakcija, sąžiningumas, tvarkingumas. Išsilavinimas maisto gamybos ir ruošimo srityje būtų privalumas. Organizaciniai gabumai, atsakomybė už gamybinės veiklos rezultatus, pagamintos produkcijos kiekį ir kokybę. Nuosavas automobilis (atvykti į/iš darbą). Darbo užmokestis priklauso nuo darbo rezultatų.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.