1. Žino bei gamina karštųjų bei šaltųjų mėsos, žuvies, varškės, kiaušinių, kruopų, miltų, makaronų, daržovių patiekalų bei jų priedų, garnyrų, salotų, užkandžių, konditerijos gaminių, padažų, , sriubų gamybos technologinius procesus bei patiekalų pateikimo reikalavimus; 2. Gaminant patiekalus naudoja Marijampolės PRC direktoriaus patvirtintas technologines korteles, apskaičiuoja porcijų bei žaliavų kiekius, taupiai ir tikslingai naudoja žaliavas, prieskonius;
3. Atsako už gaminamų patiekalų kokybę, laikymo sąlygas bei realizacijos terminų, temperatūrinio rėžimo bei atitinkamų žurnalų pildymą, informuoja valgyklos vedėją dėl nekokybiškų produktų bei žaliavų trūkumo;
4. Laikosi saugaus naudojimosi elektriniais įrenginiais bei įrankiais taisyklių, saugiai naudoja valgykloje esamus įrengimus, įrenginius bei inventorių;
5. Darbo metu dėvi darbo drabužius, avalynę, galvos apdangalą, dengiantį plaukus, pastoviai profilaktiškai tikrinasi sveikatą ir turi asmens medicinos knygelę; 6. Laikosi asmens higienos, sanitarijos reikalavimų, yra išklausęs higienos žinių patikrinimo programą, turi pažymėjimą, laikosi darbo drausmės bei saugos reikalavimų, 7. Tvarko savo darbo vietą, įrenginius, darbo įrankius, baigus darbą, išjungia elektrinius prietaisus, esant jų gedimams, nedelsiant informuoja valgyklos vedėją;
8. Dirba iniciatyviai, objektyviai, nešališkai, profesionaliai, savalaikiai, vykdo Marijampolės PRC direktoriaus, valgyklos vedėjo nurodymus; 9. Užtikrina patikėto turto apsaugą bei asmens duomenų konfidencialumą;
10. Atsako už komercinių paslapčių konfidencialumą, darbdaviui padarytą žalą; 11. Atsako už savo pareigų, numatytų šiame pareigybės aprašyme, netinkamą vykdymą ar nevykdymą, pagal galiojantį Lietuvos Respublikos darbo kodeksą; 12. Atsako už įstatymų pažeidimus ir kt.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.