gamina maistą pagal parengtą ir patvirtintą valgiaraštį;
užtikrina maisto paruošimo kokybę;
priima iš sandėlio produktus, sutikrina pavadinimus, kiekį, markiravimą, įpakavimą, pasirašo valgiaraštyje;
gamina maistą griežtai laikantis Geros higienos praktikos taisyklių reikalavimų, higienos normų ir taisyklių, vadovaujantis patiekalo receptūros technologinėmis kortelėmis;
išduoda pagamintus maisto patiekalus nustatytu laiku, reikiamos temperatūros;
nuosekliai laikosi maisto tvarkymo procesų etapų, kad būtų išvengta žaliavų ir gatavos produkcijos susilietimo bei kryžminio užteršimo;
pildo žurnaluose duomenis apie maisto šiluminio apdorojimo (paruošimo), laikymo temperatūrą;
švariai išvalo visus įrenginius ir paviršius, kurie tiesiogiai lietėsi su maistu, reikalui esant dezinfekuoja dezinfekavimo medžiagomis, kurios naudojamos pagal paskirtį gamintojo nurodytomis sąlygomis;
tvarko ir prižiūri virtuvę ir pagalbines patalpas;
pildo virtuvės nuolatinio valymo registrą;
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.