Pagrindinės sandėlininko(-ės) funkcijos: sutikrinti maisto produktų kiekius, kainą, kokybę, realizacijos laiką, atitikimą maisto higienos reikalavimams; prižiūrėti, kad tiekėjų pristatomi maisto produktai būtų saugūs, turėtų tai patvirtinančius dokumentus, reikalauti, kad kartu su produktais tiekėjas pateiktų sąskaitas faktūras; kiekvieną mėnesį vykdyti maisto produktų suderinimą su specialistu, laiku ir tvarkingai vesti maisto produktų apskaitą, užtikrinti materialinių vertybių racionalų sandėliavimą, tikslią apskaitą, išlaikyti saugojimo režimus, nuolatinę apsaugą; nuolat tikrinti materialinių vertybių likučius, siekiant išvengti materialinių vertybių trūkumo, kitų įstatymų bei norminių aktų pažeidimo; dalyvauti inventorizuojant materialines vertybes (maisto produktus 1 kartą ketvirtyje), laiku pateikti patikrinimams reikalingus dokumentus.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.