Darbo pobūdis: Paskirsto darbą valgyklos darbuotojams, kontroliuoja jų vykdymą, savalaikiškumą, leidžiamos produkcijos gamybą, žaliavų, maisto produktų, prieskonių taupų naudojimą, technologijos ir sanitarijos normų laikymąsi. 2. Užsako valgyklai maisto produktus ir prieskonius, atsako už jų kokybę, sudaro valgiaraščius. 3. Nustatyta tvarka rengia ataskaitas ir laiku pristato į buhalteriją. 4. Kontroliuoja, kad visi valgyklos darbuotojai laikytųsi vidaus tvarkos taisyklių, sanitarijos taisyklių reikalavimų, darbų saugos, eksploatacinių (gamyklos gamintojos) instrukcijų reikalavimų. 5. Veda nustatyta tvarka nemokamo maitinimo apskaitą ir atsiskaito su buhalterija. 6. Esant reikalui, atlieka kitus vadovo pavestus darbus. Darbo užmokestis: pagal susitarimą priklausomai nuo darbuotojo vadovaujamo ir profesinio darbo patirties (metais) darbo apmokėjimui taikomas pareiginės algos pastoviosios dalies koeficientas 3, 45–9, 59.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.