Atsakingai eksplotuoti priskirtus gamybos įrenginius, juos prižiūrėti, valyti, plauti esant reikalui, esant būtinybei remontuoti, suprasti paleidimo bei valdymo mechanizmus. Užtikrinti saugią ir švarią darbo aplinką, higienos ir maisto saugos standartus bei aukščiausios kokybės produkcijos gamybą.
Gamybos linijos operatorius
Domėjimasis gamybine įmone(patirtis maisto pramonės srityje būtų didelis privalumas). Gebėjimas dirbti komandoje: mokėti klausytis, prašyti pagalbos ir pačiam padėti. Pozityvus ir atkaklus tikslų siekimas Atsakomybė, noras dirbti, imlumas naujovėms. Nemokančius apmokiname.
Tarptautinius standartus atitinkančią darbo aplinką. (yra du cechai) Ledus kiekvieną vasaros penktadienį. Skiepus nuo gripo rudenį (pasirinktinai jei yra noras) Kavos aparatą. Pirkti maistą iš jį tiekiančios įmonės. Vieną laisvą darbo dieną per mėnesį, apmokamą įmonės sąskaita, neatskaičiuojant iš atostogų.
Prekinis ženklas „VEIVERIŲ" Lietuvoje nuo 1995 metų.
UAB "Veiverių skonis" - majonezo ir padažų gamybos įmonė -
sėkmingai dirbanti bendrovė, siekianti geriausių rezultatų, aukštos produktų kokybės ir darnių bei ilgalaikių santykių su savo klientais.
Siekdama suteikti vartotojui galimybę pasirinkti, įmonė plečia asortimentą, o rinkos tyrimai padeda įmonei laiku įžvelgti rinkos tendencijas.
Įmonės technologai nuolat kuria naujus produktų receptus atsižvelgdami į besikeičiančius vartotojų poreikius, kad klientai praturtintų savo šventinių ir kasdienių patiekalų skonį.
Patirtį sukaupusioje bendrovėje dirba kvalifikuoti darbuotojai, o puoselėjamos tradicijos ir išskirtinis dėmesys kliento poreikiui lemia sėkmingą įmonės veiklą.
Techninis darbas, inžinerija
Neto (į rankas)