Viešbutis ieško atsakingo ir motyvuoto pusryčių virėjo (-s), kuris (-i) prisijungtų prie mūsų komandos. Maisto gamyba – pusryčių patiekalai, šaltieji ir karštieji patiekalai. Patiekalų ruošimas viešbučio svečiams, konferencijų ir renginių dalyviams. Darbas komandoje su kitais virtuvės darbuotojais, laikantis higienos ir kokybės standartų. Tvarkos palaikymas darbo vietoje, pasiruošimas kitai dienai. Darbo laikas:
Darbas 4-5 dienas per savaitę, slenkančiu grafiku pagal suminę darbo laiko apskaitą, pilnu etatu. Rytinė pamaina nuo 5:30 iki 14:00 val., savaitgaliais 6:30 iki 15:00 val. Reikalavimai darbuotojui:
Turėti patirtį virėjo pareigose;
Geros žinios apie maisto ruošimą;
Atsakingas požiūris į darbą, kruopštumą, punktualumą;
Gebėjimas dirbti tiek komandoje, tiek savarankiškai;
Motyvacija ir noras užtikrinti aukštą paslaugų kokybę. Mes jums siūlome:
Darbo aplinką, pagrįstą profesionalumu ir komandinio darbo dvasią;
Galimybes nuolatos tobulėti, mokytis ir siekti karjeros;
Specialias nuolaidas darbuotojams ir jų šeimos nariams;
Nemokamus pietus ir kavą. Atlyginimas 1100-1300 Eur atskaičius mokesčius.