Apie siūlomą darbą, darbo pobūdis
kurti ir tobulinti restorano meniu, atsižvelgiant į sezoniškumą ir vietinius produktus. Vadovauti virtuvės komandai, užtikrinant aukštus maisto kokybės ir higienos standartus. Planuoti ir organizuoti virtuvės darbą, optimizuojant išteklius ir mažinant atliekas. Užtikrinti sklandų virtuvės darbą ir aukštą patiekalų kokybę.
Darbo sritis:
Virėjai
Restoranai, maisto gamyba
Darbo užmokestis
Siūlomas atlyginimas:
nuo 4500 EUR iki 5000 EUR
Nurodyta suma mėnesinis atlyginimas, neatskaičius mokesčių.
Nurodyta suma mėnesinė alga, neatskaičius mokesčių, 2 kartus per mėnesį
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.