Virėjas(a)
Apie siūlomą darbą, darbo pobūdis
Virėjas turi žinoti ir išmanyti:
virtuvės darbo organizavimą; įrengimų, virtuvės inventoriaus, indų, taros paskirtį, jų priežiūros ir naudojimosi taisykles; įvairių maisto gaminimo įrengimų racionalų ir saugų darbo režimą;
patiekalų ir kulinarinių gaminių ruošimo technologiją; įvairių maisto produktų ir pusgaminių šiluminio paruošimo būdus; pagrindines žaliavas, jų paskirtį, sudėjimo tvarką, santykį bei normas; šiluminio maisto produktų apdorojimo (virimo, kepimo) trukmę ir temperatūrą;
paruoštos produkcijos išeigas, gaminių virimo bei kepimo metu sumažėjimo procentus; pusgaminių ir paruoštos produkcijos laikymo bei realizavimo sąlygas;
kulinarijos žaliavų savybes, žaliavų ir pusgaminių kokybės rodiklius; kulinarijos gaminių puošimo technologiją; darbo tvarkos taisykles; darbuotojų saugos ir sveikatos, gaisrinės saugos, apsaugos nuo elektros, higienos reikalavimus.
Darbo sritis:
Virėjai
Restoranai, maisto gamyba
Restoranai, maisto gamyba
Darbo užmokestis
Siūlomas atlyginimas:
nuo 1200 EUR iki 1400 EUR
Nurodyta suma mėnesinis atlyginimas, neatskaičius mokesčių.
Nurodyta suma mėnesinė alga, neatskaičius mokesčių, 2 kartus per mėnesį
Nurodyta suma mėnesinis atlyginimas, neatskaičius mokesčių.
Nurodyta suma mėnesinė alga, neatskaičius mokesčių, 2 kartus per mėnesį
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.
Kiti šios darbo srities darbo skelbimai
Siūlome darbą virėjo padėjėjui, indų plovėjui
Elektrėnai, Siūlo darbą
Siūlome darbą virėjui(-ai) Vilniuje, ikimokyklinio ugdymo įstaigoje
Vilniaus lopšelis-darželis "Gluosnis"
Vilnius, Siūlo darbą