- Paslaugus ir sklandus svečių aptarnavimas;
- Darbas slenkančiu grafiku, galimybė derinti su studijomis;
- Gebėjimas dirbti už baro;
- Priimti staliukų rezervacijas;
- Palaikyti tvarką ir švarą.
Indija ir Tailandas nuo seno garsėja savo ilgamete tradicija kurti kulinarijos meną. „Blue Lotus“ restoraną atidarėme būtent tam, kad bent dalelę šio meno atneštume į Vilnių. Mūsų klientai mėgsta derinti tailendietiškus ir indiškus patiekalus, o mes – išlaikyti aukščiausią jų kokybę bei autentiškumą. Apsilankykite ir patys paragaukite puikių patiekalų, kuriuos Jums paruoš trys kompetetingi bei puikiai savo įgūdžius ištobulinę virtuvės šefai iš Indijos ir Nepalo.
Restorano grupė sėkmingai dirba penkiuose kituose restoranuose: Villa Thai, Ginger Cafe, Ingver, Guru įsikūrusiuose Taline, Estijoje.