Reikalavimai pretendentui: būtinas nežemesnis kaip aukštesnysis išsilavinimas; mokėti lietuvių kalbą; dirbti kompiuteriu (MS Word, MS Excel);gebėti savarankiškai planuoti ir vykdyti darbus; būti susipažinęs su Lietuvos Respublikos higienos norma „Maisto higiena“, Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministro 2018 m. balandžio 10 d. įsakymu Nr. V-394 „Dėl vaikų maitinimo organizavimo tvarkos aprašo patvirtinimo“, Geros higienos praktikos taisyklėmis viešojo maitinimo įmonėms. Maitinimo organizatorius sudaro perspektyvinius valgiaraščius ir juos derina teisės aktų nustatyta tvarka; Funkcijos: sudaro kasdieninius valgiaraščius atsižvelgiant į perspektyvinį valgiaraštį; rengia patiekalų gamybos technologinius aprašymus ir technologijos korteles, skaičiuoja maisto davinio maistinę ir energinę vertę; tikrina virtuvės higieninę būklę bei savikontrolės vykdymą; tikrina, kaip dalinamas maistas vaikams; vykdo maisto ruošimo ir pateikimo priežiūrą, suvalgyto maisto kiekio ir kokybės stebėseną, savikontrolės sistemos vidinį auditą; organizuoja nemokamą vaikų maitinimą; organizuoja pritaikytą maitinimą vaikams, turintiems sveikatos sutrikimų, pagal atskirą valgiaraštį; prižiūri maitinimo organizavimą grupėse; organizuoja lopšelio-darželio maitinimą ir tvarko apskaitą;
tvarko kasdienę vaikų lankomumo apskaitą. Pareiginės algos pastoviosios dalies koeficientas nuo 4, 6 iki 8, 9 (priklauso nuo profesinio darbo patirties (metais).
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.