http://portalas. vtd. lt/lt/siauliu-igulos-aptarnavimo-centro-ii-valgyklos-vedejas-322;666870. html Planuoja, organizuoja ir kontroliuoja valgyklos darbą; planuoja materialiojo turto, maisto produktų, įrangos poreikį nustatyta tvarka ir terminais; sutikrina faktinį valgančiųjų skaičių valgykloje su pateiktais duomenimis maitinimosi paraiškų suvestinėje; tvirtina kiekvienos dienos valgiaraščius, sudarytus pagal patvirtintas receptūras; kontroliuoja gaminamų patiekalų išeigas, kokybę; valgiaraščio kalkuliacijas ir eiliškumą; kontroliuoja įrenginių techninę būklę ir tinkamą jų eksploataciją; kontroliuoja taisyklingą maisto produktų priėmimą, kokybę, sandėliavimą; kontroliuoja buhalterinių ataskaitų pateikimą Finansų ir apskaitos departamentui; kontroliuoja maisto tvarkymo patalpų ir teritorijos priežiūrą; tikrina maisto produktų kiekį ir kokybę sandėlyje ar maisto produktų laikymo patalpoje; veda materialiojo turto apskaitą, kontroliuoja jo panaudojimą, teikia ataskaitas; išduoda laikinam naudojimui materialųjį turtą, nustatyta tvarka registruoja jį; pasirašo važtaraščiuose, nurašymo aktuose, kasos operacijų žurnale; sudaro ir suderina su kariniais vienetais karių maitinimosi dienotvarkę; kontroliuoja, kaip pavaldiniai laikosi sanitarijos ir higienos normų, darbo ir gaisrinės saugos taisyklių reikalavimų; kontroliuoja vidinės maisto gamybos kontrolės žurnalų pildymą; pildo darbo laiko apskaitos žiniaraščius, sudaro darbo bei maitinimo grafikus; organizuoja dezinsekcijos ir deratizacijos darbus pagal sudarytas sutartis su tai vykdančiomis įmonėmis; priima įmonių, atlikusių technologinės įrangos remontą, darbą, tikrina gautas sąskaitas faktūras; rengia įsakymų, raštų projektus, susijusius su valgyklos veikla;
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.