Svečių aptarnavimas restorane;
Patiekalų ir gėrimų meniu išmanymas;
Pasiruošimas darbui, susitvarkymas po darbo dienos;
Darbas su kasos sistema;
Higienos normų praktinis pritaikymas;
Darbas pagal lankstų, slenkantį grafiką.
Svečių aptarnavimas restorane;
Patiekalų ir gėrimų meniu išmanymas;
Pasiruošimas darbui, susitvarkymas po darbo dienos;
Darbas su kasos sistema;
Higienos normų praktinis pritaikymas;
Darbas pagal lankstų, slenkantį grafiką.
Būtina darbo patirtis restorane, klientų aptarnavime;
Malonus, draugiškas bendravimas su restorano svečiais;
Punktualumas;
Paslaugumas;
Atidumas;
Tvarkingumas;
Greita reakcija;
Komandinis darbas;
Visas socialinės garantijas
Pozityvų darbo klimatą
Lankstų grafiką
Apgyvendinimą
Maitinimą
Vienintelis konceptualus šviežios žuvies restoranas Nidoje!