Valgiaraščių sudarymas ir pagaminto maisto kokybės užtikrinimas. Gebėti nustatyti paciento ar kliento maistinių medžiagų poreikius, parengti maitinimosi priežiūros, įskaitant dietos koregavimą ir adaptavimą bei mitybos palaikymą, planą ir valgiaraštį, analizuoti ir vertinti dietos koregavimo ir adaptavimo efektyvumą, koreguoti maitinimosi priežiūros planą, ugdyti teisingos gyvensenos ir tinkamo maitinimosi įgūdžius, organizuoti ir įgyvendinti sveikatos tausojimo mokymą, bendrauti ir bendradarbiauti su klientais/pacientais bei jų šeimos nariais, dirbti komandoje, įvertinti maisto sudėtį ir energinę vertę, įvertinti maisto kokybę pagal juslinius ir laboratorinės kontrolės rodiklius, įvertinti pagrindinius gyvybinių funkcijų sutrikimų požymius, suteikti neatidėliotiną pagalbą gyvybei pavojingų būklių bei traumų atvejais, žinoti anatominius, fiziologinius, psichologinius įvairių amžiaus tarpsnių žmonių ypatumus, bendrąsias ligų priežastis ir eigą, per maistą plintančias infekcines ligas, aseptikos ir antiseptikos reikalavimus, rizikos veiksnių analizės bei svarbių valdymo taškų sistemą, pagrindines vaistų grupes ir vartojimo būdus, įvairias maisto gamybos technologijas, dietų modifikacijas ir klasifikaciją, pagrindinių maisto produktų grupes ir šaltinius, žaliavų ir medžiagų priežiūros reikalavimus, vadybos ir administravimo pagrindus, veiklą reglamentuojančius dokumentus; mokėti dirbti atsakingai, kruopščiai, savarankiškai, tolerantiškai bendrauti su kolegomis, klientais, pacientais bei jų artimaisiais, kritiškai mąstyti.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.