Ludvigsburgo mieste, Vokietijoje, esantis 4* viešbutis šiuo metu ieško virtuvės personalo ateinančiam 2013 metų sezonui. Šis viešbutis į darbą priims vyr. virėjo padėjėją arba (Souce Chef) ir 4 patyrusius virėjus.
Vyr. virėjo padėjėjas perima vyr. virėjo funkcijas kai šio nebūna darbe. Jis arba ji ruošia patiekalus, atsako už patiekalų estetinę išvaizdą, kontroliuoja maisto likučius, prižiūri kad būtų laikomasi RVASVT standartų. Kai vyr. virėjas nedirba, jis yra atsakingas už virtuvės darbo koordinavimą ir planavimą. Tuo tarpu sėkmingai atranką praėję virėjai, pagal vyr virėjo ir jo padėjėjo, nurodymus bus atsakingi už tam tikro virtuvės skyriaus darbą, maisto ruošimą, patiekalų estetinę išvaizdą.
Reikalavimai:
• turėti bent minimalias Vokiečių kalbos žinias.
• Darbo patirtis: turėti 4-5 metų patirtį dirbant panašaus pobūdžio darbą restorane.
Sėkmingai praėję atranką kandidatai pasirašys kontraktą 6 mėnesiams. Praėjus bandomajam periodui, jeigu abi pusės bus patenkintos, bus pasirašoma neterminuota darbo sutartis. Vyr. virėjo padėjėjui(-ai) (Sous Chef) siūlomas mėnesinis atlyginimas 2.000 EUR (atskaičius mokesčius). Tuo tarpu virėjams siūlomas atlyginimas 1.400 EUR (atskaičius mokesčius). Jums bus suteiktas nemokamas gyvenamasis plotas. Jūs dirbsite 6 dienas per savaitę.