Bedarbius nukreipti su DB rekomendacijomis, asmeniui prieš vykstant susiskambinti su darbdaviu mob. tel. 8 687 21 680. Darbas restorane "Le Vivier Trakai" (europietiška virtuvė). Maisto ruošimas ir kokymės užtikrinimas. Technologinių kortelių tvarkymas, meniu sudarymas ir derinimas suklientais. Maisto produktų ir kitų žaliavų užsakymai, priėmimas iš tiekėjų, apskaita, jų panaudojimo kontrolė. Darbo organizavimas, planavimas ir kontrolė. Tvarkos palaikymas. Banketų ir furšetų ruošimas. Dirbti su virtuvės kolektyvu; reikalavimai: restorano gamybos vadovo (-ės) darbo patirtis. Patirtis ruošiant banketus ir furšetus. Gebėjimas vadovauti komandai. Atsakingumas, lankstumas, greita reakcija, sąžiningumas, tvarkingumas. Išsilavinimas maisto gamybos ir ruošimo srityje būtų privalumas. Organizaciniai gabumai, atsakomybė už gamybinės veiklos rezultatus, pagamintos produkcijos kiekį ir kokybę. Nuosavas automobilis (atvykti į darbą). Trakų centre atidaromas naujas restoranas.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.