Darbo vietos paruošimas ir jos priežiūra;
Karštųjų patiekalų gamyba.
Darbo vietos paruošimas ir jos priežiūra;
Karštųjų patiekalų gamyba.
Darbo patirtis viešojo maitinimo srityje (privalumas);
Atidumas, kruopštumas, sąžiningumas ir greitas darbo tempas;
Anglų žinios.
Geras darbo sąlygas;
Visas socialines garantijas;
Galimybę mokytis, tobulėti ir realizuoti save;
Šaunų kolektyvą;
Restorano darbo laikas nuo 11 val. iki 22 val. Darbo dienomis pertrauka nuo 15 val. iki 17 val.
Kiekvieną pirmadienį laisvą, nes SAIGON nedirba.
Darbo vietos – A. Jakšto g. 7, Vilnius
Pirmasis ir vienintelis autentiškas vietnamietiško maisto restoranas SAIGON Vilniujeieško dviejų šaunių virėjų (šefų)! SAIGON įsikūręs centre, todėl patogu pasiekti, bet kokiomis transporto priemonėmis.