Darbo pobūdis: darbo ir gamybos organizavimas.Darbuotojų paieška ir priėmimas į darbą.Prekių užsakymas ir priėmimas/programa/.Gamybos kontrolė. Darbas su aptar naujančiu personalu.Prekių judėjimo ir likučių sekimas /SH4/.Grafikų sudarymas,tabeliai–programa“Profit- Web”. Darbo užmokesčio paskaičiavimas.Padalinio dokumentų tvarkymas
Restorano vadovas su patirtimi
Restoranai, maisto gamyba
1986– 1991 Maisto prekių mokslo ir prekybos organizavimas
VVU
1983-1985 Konditerės specialybė
Žirmūnų Prekybos ir Verslo mokykla ,Vilnius
Amber Food UAB
Restotanų grupė Fortas UAB
Vertinu draugišką, organizuotą kolektyvą, sveiką ir rimtą požiūrį į darbą.Išmanau darbo organizavimo tvarką, darbo teisės pagrindus.Mielai imuosi iniciatyvos bei atsakingai vykdau patikėtas užduotis.Sugebu kelti tikslus ypač sau ir darbuotojams. Moku dirbti ir komandoje, ir individualiai.Nuoširdumas,pareigingumas,ištvermingumas,sąžiningumas, tvarkingumas, kūrybiškumas.