Svarbiausia užduotis - palaikyti tvarką ir švarą, ty blizginti stiklines, stalo įrankius, sutvarkyti ir serviruoti stalus, papildyti baro servantus.
Esant poreikiui padėti įvesti užsakymus išsinešimui ir juos sutikrinti prieš atiduodant.
Svarbiausia užduotis - palaikyti tvarką ir švarą, ty blizginti stiklines, stalo įrankius, sutvarkyti ir serviruoti stalus, papildyti baro servantus.
Esant poreikiui padėti įvesti užsakymus išsinešimui ir juos sutikrinti prieš atiduodant.
Vertinamos savybės: atsakingumas, sąžiningumas, pastabumas, darbštumas.
Indija ir Tailandas nuo seno garsėja savo ilgamete tradicija kurti kulinarijos meną. „Blue Lotus“ restoraną atidarėme būtent tam, kad bent dalelę šio meno atneštume į Vilnių. Mūsų klientai mėgsta derinti tailendietiškus ir indiškus patiekalus, o mes – išlaikyti aukščiausią jų kokybę bei autentiškumą. Apsilankykite ir patys paragaukite puikių patiekalų, kuriuos Jums paruoš trys kompetetingi bei puikiai savo įgūdžius ištobulinę virtuvės šefai iš Indijos ir Nepalo.
Restorano grupė sėkmingai dirba penkiuose kituose restoranuose: Villa Thai, Ginger Cafe, Ingver, Guru įsikūrusiuose Taline, Estijoje.