Kokio darbo ieškau? Mano teigiamos savybės
Esu KTU Maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro studijų absolventė, šiuo metu baiginėju inžinerinės pakraipos KTU Maisto produktų technologijų magistro studijas. Turiu darbo patirties pramoninėje maisto gamybos ir viešojo maitinimo srityse, kuri plačiau aprašyta gyvenimo aprašyme. Nevengiu savęs išbandyti naujose srityse, nebijau sunkumų, domiuosi naujovėmis ir gilinu turimas žinias profesinėje srityje, siekiant nuolat tobulėti.
Pageidaujamas darbas:
Vadybininkai, Asistentai, Kiti maisto gamintojai, Turizmas, Inžinieriai, Projektuotojai, Operatoriai, Gamybos darbuotojai, Vadovai, Projektų vadovai, Žmogiškųjų išteklių specialistai
Pageidaujama darbo vieta:
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Elektrėnai, Gargždai, Garliava, Jonava, Kaišiadorys, Kretinga, Palanga, Rumšiškės
Kontaktai ir pagrindinė informacija apie mane
Darbo patirtis
Įmonės pavadinimas:
UAB "Marijampolės pieno konservai"
Plačiau apie darbo pobūdį, patirtį:
Galutinių produktų ir žaliavų kokybės tikrinimas bei tyrimais gautų duomenų sisteminimas.
Įmonės pavadinimas:
KTU Cheminės technologijos fakultetas
Pareigos:
KTU Mentorystės programos dalyvė
Plačiau apie darbo pobūdį, patirtį:
Išanalizuotos pieno miltelių, jų mišinių bei krakmolo technologinės ir funkcinės savybės, kurios svarbios kuriant sausuosius „Bechamel“ tipo padažus. Taikant reologinius matavimus, nustatyta emulsijoms reikalinga krakmolo koncentracija, kuriai esant tenkinamos kuriamo padažo juslinės savybės ir paruošimo (virimo) laikas. Nustatyta NaCl įtaka analizuojamų emulsijų klampai, rezultatai patvirtinti reologiniais matavimais. Apibendrinus gautus rezultatus, sudarytos dvi sausųjų padažų ingredientų bazinės kompozicijos, pasižyminčios skirtingomis tekstūros savybėmis, parinkti technologinio proceso etapai ir operacijos. Sukurtų padažų savybėms ir reologiniams parametrams įvertinti sudarytos jų tekėjimo kreivės, atliktas šildymo-šaldymo testas, išmatuotas gravitacinis stabilumas statinėmis sąlygomis. Atlikta pirminė juslinė analizė, parenkant įvairius galimus padažų priedus, kurie būtų priimtini potencialiems vartotojams, apskaičiuotos sukurtų produktų vidutinė maistinė ir energinė vertė, sudarytas produktų etiketės projektas pagal ES galiojančius ženklinimo reikalavimus. Darbas pristatytas tarptautinėje konferencijoje „10th Baltic Conference on Food Science and Technology (FoodBalt – 2015). „Future Food: Innovations, Science and Technology““.
Pareigos:
Praktikantė centralizuotos gamybos sektoriuje
Plačiau apie darbo pobūdį, patirtį:
Teorinių žinių pritaikymas ir praktinių įgūdžių tobulinimas centralizuotoje gamyboje.
Plačiau apie darbo pobūdį, patirtį:
Lietuvių ir užsieniečių klientų aptarnavimas, patarimas ir paaiškinimas, kaip išsirinkti norimus patiekalus bei prie jų tinkamus gėrimus, jų patiekimas lankytojams, stalų serviravimas pagal pasirinktus patiekalus ir gėrimus. Nesudėtingos technologijos patiekalų ir gėrimų gaminimas, pyragų kepimas. Prekių užsakymas, priėmimas ir jų kokybės tikrinimas. Įvairių materialinių vertybių ir finansinės apskaitos dokumentų tvarkymas. Darbas su kasos aparatu.
Plačiau apie darbo pobūdį, patirtį:
Patiekalų technologinių ir kalkuliacinių kortelių sudarymas, receptūrų kūrimas, sąskaitų tvarkymas. Maisto technologo pavadavimas atostogų metu. Šaltų užkandžių ir karštųjų pirmų bei antrų patieklaų gaminimas. Darbas kasos aparatu, maisto ruošimo įrenginiais bei prietaisais. Maisto produktų priežiūra ir tvarkymas. Klientų aptarnavimas bei pagalba naudojantis maisto ir gėrimų aparatais, šių aparatų pildymas ir tvarkymas.
Išsilavinimas
Mokymosi įstaiga:
Kauno technologijos universitetas
Išsilavinimas:
Vidurinis bendro lavinimo
Mokymosi įstaiga:
Kauno technologijos universitetas
Sritis:
Maisto technologas ir inžinierius
Mokymosi įstaiga:
Kretingos Marijono Daujoto vidurinė mokykla
Kalbos
Kalbos
Kalbėjimas
Supratimas
Rašymas
Rusų
Pagrindai
Pagrindai
Pagrindai
Kompiuterinis raštingumas
Operacinės sistemos: Windows (4 ir daugiau m.)
Duomenų bazės: dBase (1-2 m.)
Programinės įrangos paketai: Access (1-2 m.); Autodesk AutoCAD (4 ir daugiau m.); Coreldraw (iki 1 m.); Microsoft: Excel (4 ir daugiau m.), PowerPoint (4 ir daugiau m.), Word (4 ir daugiau m.) Visio (2 m.); Flash (1-2 m.); Pagemaker (iki 1 m.); Photoshop (1-2 m.).
Konferencijos, seminarai, mokymai
KTU Cheminės tehnologijos fakultetas
Praktiniai seminarai
2015 metų gruodžio mėnesį dalyvavau 3 dienų praktiniuose seminaruose, kuriuose išklausiau paskaitas apie technologinių įrengimų galimybes šiuolaikinėse mėsos perdirbimo įmonėse ir įgijau karštai rūkytų kiaulienos gaminių, vokiškų "Grill" dešrelių ir delikatesinių paštetų gamybos technologijos praktinių žinių.
Rekomendacijos
El. pašto adresas:
rima.b.bernotiene@effem.com
Įmonės pavadinimas:
KTU Cheminės technologijos fakultetas
El. pašto adresas:
zydrone.valatkeviciene@ktu.lt
Pareigos:
Technologinės laboratorijos viršininkė
Įmonės pavadinimas:
UAB "Marijampolės pieno konservai"
Papildoma informacija
Pomėgiai:
Šiltuoju metų laiku mėgstu aktyvų laisvalaikį gamtoje, t.y.: plaukimas, stalo tenisas, tinklinis, badmintonai, plaukiojimas vandens motociklais, pasivaikščiojimai senamiestyje, parke.
O štai šaltuoju metų laikotarpiu propaguoju labiau kūrybą ugdančius pomėgius, t.y.: mezgimas, nėrimas, siuvinėjimas, dekupažas, karpiniai, mozaikos, tapyba ant šilko, floristikos darbai, papuošalų kūrimas laisvalaikiu, maitinimo produktų dizaino kūrimas, naujų maisto produktų kūrimas, konditerinių skanėstų bei kulinarijos patiekalų gaminimas ir išvaizdus jų dekoravimas (savamokslė).