Virtuvės šefas ir kepyklėlė Mano Tamsioji Virtuvė ir Renginių Organizavimas: • Gaminimas: picos, mano kūrybos mėsainiai (vištiena, žuvis, kiauliena ir jautiena, mano firminė bandelė), įvairūs sumuštiniai (fokačija, šavarma, kebabai, girosai), arepos ir kukurūzų empanados (plėšyta jautiena, plėšyta vištiena, juodosios pupelės, mažasis ryklys (cazón), juodasis kepsnys, pabellón, lazanija, ravioliai, gnocchi (bulvių, saldžiųjų bulvių, plantanų, špinatų...), padažai (bolognese, carbonara, putanesca, tradicinis pesto, pesto su džiovintais pomidorais, neapolietiškas...), risotai, Venesuelos stiliaus kiniški ryžiai, čop suey, chow mein, sušiai ir nigiriai. • Desertai: Tiramisu, Trijų pienų pyragas (Tres Leches), Bienmesabe, vestuvių, gimtadienių ir švenčių tortai..., citrinų pyragas, pasifloros pyragas, šokoladinis pyragas, braunis, vaisių pyragai, įvairių vaisių tartaletės, Quesillo (karamelinis pudingas), sausainiai ir kt. • Lėtai kepta Venesuelos ir Argentinos stiliaus mėsa ant grotelių: Venesuelos jautienos iešmeliai, dešrelės, subproduktai, visas keptas vištas, porchetta...