Esu ambicingas žmogus, kuris nori ir siekia tobulėti profesinėje srityje. Labiausiai orientuojuosi
į puikius darbo rezultatus, ilgalaikę sėkmę ir atsakingą bei reiklų požiūrį į darbą. Ieškau darbo,
atitinkančio mano patirtį. Gebu gaminti visus patiekalus nuo užkandžių iki desertų, dirbu su
griliumi ir WOK patiekalais. Nuolat siekiu tobulėti ir mėgstu padėti kietiems. Tikiu, kad šios ir
kitos mano savybės padės siekti puikių rezultatų profesinėje srityje.
Pagrindinės darbo kryptys buvo šios: • maisto ruošimas, kokybės tikrinimas, meniu kūrimas; • operatyvus problemų sprendimas; • atsakingas požiūris į darbą, punktualumas; • nuolatinių santykių su klientais ir darbuotojais palaikymas.
A P R A Š Y M A S
„AWOCADO“ ı VIRĖJAS
2018 Rugpjūtis – iki 2020
Lietuva
Pagrindinės atsakomybės: • Virtuvės personalo darbo organizavimas. • Patiekalų kūrimas ir gamybos kontrolė. • Darbas su virtuvės įranga ir jos priežiūra. • Švaros ir tvarkos palaikymas darbo vietoje. • Higienos normų laikymasis.
„SARACENS HEAD HOTEL“ ı VIRĖJAS
2016 Kovas – 2018 Kovas
Jungtinė Karalystė
Pagrindinės atsakomybės: • Maisto gaminių ruošimas ir gaminimas pagal patvirtintus receptus. • Maisto gamybos technologinio proceso užtikrinimas. Meniu sudarymas, banketų,
pokylių ir kitų renginių organizavimas. • Žaliavų / produktų užsakymas ir priėmimas. • Naujų patiekalų kūrimas.
Taikos pr., Kaunas
+370 671 27040
ahil2004@yandex.ru
ANREJ GACECILADZE
MEDICINA
1996 - 1999
ALMA-ATA, VALSTYBINIS
MEDICINOS UNIVERSITETAS
Kazachstanas
-
KULINARIJA
1991 - 1998
ALMA-ATA, KULINARINIO MENO
MOKYKLA
Kazachstanas
K O N T A K T A I
K A L B O S
GIMTOJI KALBA - RUSŲ
ANGLŲ – lygis B2
LIETUVIŲ – lygis B2
SAVYBĖS
PUNKTUALUMAS
ORGANIZUOTUMAS
ATSAKINGUMAS
KOMUNIKABILUMAS
DARBŠTUMAS
IT ĮGŪDŽIAI
MS OFFICE
R E K O M E N D A C I J O S
ANREJ GACECILADZE
RESTORANAS „SOYA“ | VIRĖJAS 2015 Liepa – 2016 Kovas Lietuva
Pagrindinės atsakomybės: • Padažų, salotų, pagrindinių patiekalų ruošimas. • Darbų organizavimas, koordinavimas bei nustatytų tikslų įgyvendinimas. • Banketų organizavimas. • Higienos standartų laikymasis. • Naujų darbuotojų atranka ir apmokymai.
RESTORANAS „ARCHITEKTAI“ | VIRĖJAS
2014 Lapkritis – 2015 Birželis
Lietuva
Pagrindinės atsakomybės: • Darbas virtuvėje, vadovavimas kietiems darbuotojams. • Patiekalų gamybos priežiūra. • Kasdieninis meniu sudarymas, produktų užsakymai. • Bendravimas su tiekėjais. • Bendravimas su klientais, darbuotojais ir komandinis darbas.
„MOULINE HOTEL PITLOCHY“ (ŠKOTIJA -BRITISH CUISINE) | VIRĖJAS
2009 Liepa - 2014 Rugsėjis
„AMERICO BOWLING CLUB“ | VIRĖJAS
2005 Vasaris - 2009 Birželis
„KAUNAS HOTEL“ | VIRĖJAS