Padavėjas barmenas turi:
•gebėti savarankiškai paruošti prekybos salę ir barą lankytojams aptarnauti, •sudaryti valgiaraščius ir kainoraščius, •rekomenduoti patiekalus, •greitai gaminti nesudėtingus patiekalus ir gėrimus (kokteilius), •aptarnauti lankytojus pobūvių, priėmimų ir švenčių renginių metu, •užsakyti ir priimti prekes, nustatyti jų kokybę, •naudotis technologiniais įrengimais bei elektroniniais kasos aparatais, •atsakingai sudaryti technologines bei kalkuliacinę baro patiekalų ir gėrimų korteles ir jomis naudotis, •naudotis informacinėmis technologijomis, •žinoti patiekalų ir gėrimų (kokteilių) ruošimo technologijas, receptus, klientų aptarnavimo pagal etiketą taisykles, statų serviravimo tipus, darbų saugos ir higienos normų reikalavimus, prekių kokybės reikalavimus, •mokėti dirbti su maisto ruošos ir baro technologiniais įrengimais, serviruoti stalus ir aptarnauti lankytojus, organizuoti savo darbą.
Kontaktai nėra rodomi ir skelbimas nerodomas sąrašuose, kadangi skelbimas neaktyvuotas.