Sigita Kancerevičiūtė | CV Dirba.lt
CV anketos   125
Sigita Kancerevičiūtė  (1)

Sigita Kancerevičiūtė

Gyvenimo aprašymas (CV)
Trumpai apie mane
Esu KTU Maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro studijų absolventė, šiuo metu baiginėju inžinerinės pakraipos KTU Maisto produktų technologijų magistro studijas. Turiu darbo patirties pramoninėje maisto gamybos ir viešojo maitinimo srityse, kuri plačiau aprašyta gyvenimo aprašyme. Nevengiu savęs išbandyti naujose srityse, nebijau sunkumų, domiuosi naujovėmis ir gilinu turimas žinias profesinėje srityje, siekiant nuolat tobulėti.
Pageidaujamų pareigų tipas:
Vadovas, Specialistas, Darbuotojas, Padėjėjas 
Pageidaujamos darbo sritys:
Kiti, Asistentai, Inžinieriai, Operatoriai, Projektų vadovai, Projektuotojai, Vadovai, Vadybininkai, Kiti maisto gamintojai, Žmogiškieji ištekliai, Gamybos darbuotojai, Kitos profesijos 
Domina darbas miestuose:
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Elektrėnai, Gargždai, Jonava, Kaišiadorys, Kretinga, Palanga, Garliava, Rumšiškės 
Asmens informacija, kontaktai
Gimimo data:
1992.08.23 (24 metų amžiaus) 
Lytis:
Moteris 
Gyvenamoji vieta:
Kaunas 
Telefono numeris:
Informacija matoma tik registruotiems vartotojams.
Prisijungti
Elektroninis paštas:
Informacija matoma tik registruotiems vartotojams.
Prisijungti
Darbo patirtis
Laikotarpis:
nuo 2015.06 iki 2015.09 
Įmonė:
UAB "Marijampolės pieno konservai" 
Darbo sritis:
Kiti maisto gamintojai 
Jūsų pareigos:
Laborantė 
Trumpas darbo aprašymas:
Galutinių produktų ir žaliavų kokybės tikrinimas bei tyrimais gautų duomenų sisteminimas. 
Laikotarpis:
nuo 2014.10 iki 2015.05 
Įmonė:
KTU Cheminės technologijos fakultetas 
Darbo sritis:
Darbas studentams 
Jūsų pareigos:
KTU Mentorystės programos dalyvė  
Trumpas darbo aprašymas:
Išanalizuotos pieno miltelių, jų mišinių bei krakmolo technologinės ir funkcinės savybės, kurios svarbios kuriant sausuosius „Bechamel“ tipo padažus. Taikant reologinius matavimus, nustatyta emulsijoms reikalinga krakmolo koncentracija, kuriai esant tenkinamos kuriamo padažo juslinės savybės ir paruošimo (virimo) laikas. Nustatyta NaCl įtaka analizuojamų emulsijų klampai, rezultatai patvirtinti reologiniais matavimais. Apibendrinus gautus rezultatus, sudarytos dvi sausųjų padažų ingredientų bazinės kompozicijos, pasižyminčios skirtingomis tekstūros savybėmis, parinkti technologinio proceso etapai ir operacijos. Sukurtų padažų savybėms ir reologiniams parametrams įvertinti sudarytos jų tekėjimo kreivės, atliktas šildymo-šaldymo testas, išmatuotas gravitacinis stabilumas statinėmis sąlygomis. Atlikta pirminė juslinė analizė, parenkant įvairius galimus padažų priedus, kurie būtų priimtini potencialiems vartotojams, apskaičiuotos sukurtų produktų vidutinė maistinė ir energinė vertė, sudarytas produktų etiketės projektas pagal ES galiojančius ženklinimo reikalavimus. Darbas pristatytas tarptautinėje konferencijoje „10th Baltic Conference on Food Science and Technology (FoodBalt – 2015). „Future Food: Innovations, Science and Technology““. 
Laikotarpis:
nuo 2014.03 iki 2014.04 
Įmonė:
UAB „Rimi Lietuva“ 
Darbo sritis:
Kiti maisto gamintojai 
Jūsų pareigos:
Praktikantė centralizuotos gamybos sektoriuje 
Trumpas darbo aprašymas:
Teorinių žinių pritaikymas ir praktinių įgūdžių tobulinimas centralizuotoje gamyboje. 
Laikotarpis:
nuo 2011.06 iki 2011.09 
Įmonė:
VŠĮ „Dailininkų namai" 
Darbo sritis:
Barmenai, padavėjai 
Jūsų pareigos:
Barmenė - padavėja 
Trumpas darbo aprašymas:
Lietuvių ir užsieniečių klientų aptarnavimas, patarimas ir paaiškinimas, kaip išsirinkti norimus patiekalus bei prie jų tinkamus gėrimus, jų patiekimas lankytojams, stalų serviravimas pagal pasirinktus patiekalus ir gėrimus. Nesudėtingos technologijos patiekalų ir gėrimų gaminimas, pyragų kepimas. Prekių užsakymas, priėmimas ir jų kokybės tikrinimas. Įvairių materialinių vertybių ir finansinės apskaitos dokumentų tvarkymas. Darbas su kasos aparatu. 
Laikotarpis:
nuo 2012.06 iki 2015.02 
Įmonė:
UAB „Mars Lietuva“ 
Darbo sritis:
Kiti maisto gamintojai 
Jūsų pareigos:
Asistentė 
Trumpas darbo aprašymas:
Patiekalų technologinių ir kalkuliacinių kortelių sudarymas, receptūrų kūrimas, sąskaitų tvarkymas. Maisto technologo pavadavimas atostogų metu. Šaltų užkandžių ir karštųjų pirmų bei antrų patieklaų gaminimas. Darbas kasos aparatu, maisto ruošimo įrenginiais bei prietaisais. Maisto produktų priežiūra ir tvarkymas. Klientų aptarnavimas bei pagalba naudojantis maisto ir gėrimų aparatais, šių aparatų pildymas ir tvarkymas. 
Išsilavinimas
Laikotarpis:
nuo 2015.09 iki 2016.12 
Laipsnis:
Magistras 
Mokymosi įstaiga:
Kauno technologijos universitetas 
Išsilavinimo sritis:
Chemijos inžinerija 
Specialybė:
Maisto technologas 
Laikotarpis:
nuo 2011.09 iki 2015.06 
Laipsnis:
Aukštasis / bakalauras 
Mokymosi įstaiga:
Kauno technologijos universitetas 
Išsilavinimo sritis:
Chemijos inžinerija 
Specialybė:
Maisto technologas ir inžinierius 
Laikotarpis:
nuo 1999.09 iki 2011.06 
Laipsnis:
Vidurinis 
Mokymosi įstaiga:
Kretingos Marijono Daujoto vidurinė mokykla 
Kalbos
Kalba 
Kalbėjimas 
Supratimas 
Rašymas 
Anglų 
Gerai 
Gerai 
Gerai 
Rusų 
Pagrindai 
Pagrindai 
Pagrindai 
Kalba 
Anglų 
Kalbėjimas 
Gerai 
Supratimas 
Gerai 
Rašymas 
Gerai 
Kalba 
Rusų 
Kalbėjimas 
Pagrindai 
Supratimas 
Pagrindai 
Rašymas 
Pagrindai 
Kompiuterinės žinios
Operacinės sistemos: Windows (4 ir daugiau m.)
Duomenų bazės: dBase (1-2 m.)
Programinės įrangos paketai: Access (1-2 m.); Autodesk AutoCAD (4 ir daugiau m.); Coreldraw (iki 1 m.); Microsoft: Excel (4 ir daugiau m.), PowerPoint (4 ir daugiau m.), Word (4 ir daugiau m.) Visio (2 m.); Flash (1-2 m.); Pagemaker (iki 1 m.); Photoshop (1-2 m.).
Kursai, seminarai
KTU Cheminės tehnologijos fakultetas
Praktiniai seminarai

2015 metų gruodžio mėnesį dalyvavau 3 dienų praktiniuose seminaruose, kuriuose išklausiau paskaitas apie technologinių įrengimų galimybes šiuolaikinėse mėsos perdirbimo įmonėse ir įgijau karštai rūkytų kiaulienos gaminių, vokiškų "Grill" dešrelių ir delikatesinių paštetų gamybos technologijos praktinių žinių.
Rekomendacijos
Kontaktinis asmuo:
Rima Bernotienė 
Pareigos:
Valgyklos koordinatorė 
Įmonė:
UAB „Mars Lietuva“ 
Telefonas:
+370 463 94901 
Elektroninis paštas:
rima.b.bernotiene@effem.com 
Kontaktinis asmuo:
Židronė Valatkevičienė 
Pareigos:
Dėstytoja 
Įmonė:
KTU Cheminės technologijos fakultetas 
Telefonas:
+370 615 19643 
Elektroninis paštas:
zydrone.valatkeviciene@ktu.lt 
Kontaktinis asmuo:
Laima Živelienė 
Pareigos:
Technologinės laboratorijos viršininkė 
Įmonė:
UAB "Marijampolės pieno konservai" 
Telefonas:
+370 686 67418 
Papildomi duomenys
Laisvalaikio pomėgiai:
Šiltuoju metų laiku mėgstu aktyvų laisvalaikį gamtoje, t.y.: plaukimas, stalo tenisas, tinklinis, badmintonai, plaukiojimas vandens motociklais, pasivaikščiojimai senamiestyje, parke.
O štai šaltuoju metų laikotarpiu propaguoju labiau kūrybą ugdančius pomėgius, t.y.: mezgimas, nėrimas, siuvinėjimas, dekupažas, karpiniai, mozaikos, tapyba ant šilko, floristikos darbai, papuošalų kūrimas laisvalaikiu, maitinimo produktų dizaino kūrimas, naujų maisto produktų kūrimas, konditerinių skanėstų bei kulinarijos patiekalų gaminimas ir išvaizdus jų dekoravimas (savamokslė). 
Vairuotojo pažymėjimas:
Vairuotojo stažas nuo:
2010.09.00 (6 metų stažas)