Donatas Kucikas | CV Dirba.lt
Donatas Kucikas

Donatas Kucikas

Gyvenimo aprašymas (CV)
Trumpai apie mane
PROFESINIAI ĮGUDŽIAI

Pirmieji patiekalai

Viduržemio jūros virtuvė

Jūros gėrybės

Žalios žuvies ruošimas

ASMENYBĖS BRUOŽAI
Esu savimi užtikrinta asmenybė, siekianti naujovių ir aukštos kokybės kulinarijos srityje. Turiu virėjo išsilavinimą, kurį įgijau Accademia Italiana Chef. Taip pat esu įgijęs Somelje diplomą Federazione Italiana Sommelier. Gebu prisiderinti prie esamo meniu, taip pat kurti naujus patiekalus ir parinkti tinkamus vynus. Man yra pažįstamos įvairios kulinarijoje taikomos technikos, dekoracijų kūrimas, detalumas, tikslumas ir aukšti kokybės bei produkcijos šviežumo reikalavimai.
Pageidaujamų pareigų tipas:
Vadovas, Specialistas, Darbuotojas, Padėjėjas 
Domina darbas miestuose:
Vilnius, Klaipėda, Kita, Anglija, Olandija, Danija, Airija, Ispanija, Islandija, Italija, Suomija, Vokietija, Prancūzija, Belgija, Švedija, Austrija, JAV, Kanada, Portugalija, Latvija, Estija, Šveicarija 
Asmens informacija, kontaktai
Gimimo data:
1981.01.04 (35 metų amžiaus) 
Lytis:
Vyras 
Gyvenamoji vieta:
Kita 
Telefono numeris:
Informacija matoma tik registruotiems vartotojams.
Prisijungti
Elektroninis paštas:
Informacija matoma tik registruotiems vartotojams.
Prisijungti
Darbo patirtis
Laikotarpis:
nuo 2016.05 iki 2016.09 
Įmonė:
Luna Restaurant / Ispanija, Formentera 
Darbo sritis:
Virėjai 
Jūsų pareigos:
Sous Chef 
Trumpas darbo aprašymas:
Meniu sudarymas ir produktų planavimas. Patiekalų kūrimas ir gaminimas iš vietinių produktų. Pirmi / antri patiekalai, užkandžiai ir desertai. Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai. Mėsos patiekalai. Įvairių technikų derinimas ir dekoracijų kūrimas. Naujovių ieškojimas pateikiant maistingus ir subalansuotus patiekalus  
Laikotarpis:
nuo 2015.06 iki 2016.05 
Įmonė:
Officina dei Sapori / Italija, Verona 
Darbo sritis:
Virėjai 
Jūsų pareigos:
Sous Chef  
Trumpas darbo aprašymas:
Darbas su aukšto lygio jūros gėrybėmis ir žuvimi, reikalaujantis geriausios kokybės šviežių produktų. Žalios (termiškai neapdorotos) žuvies ir jūros gėrybių ruošimas. Patiekalų dekoravimas. Padažų, pagardų gaminimas  
Laikotarpis:
nuo 2014.05 iki 2014.09 
Įmonė:
Can Dani * Michelin / Ispanija, Formentera 
Darbo sritis:
Virėjai 
Jūsų pareigos:
Chef de Partie  
Trumpas darbo aprašymas:
• Įvairios mėsos, žuvies ir jūros gėrybių ruošimas bei gaminimas naudojant įvairias technikas. Pirmų ir antrų patiekalų gaminimas. Užkandžių ir desertų gaminimas. Maisto ruošimas ir planavimas įvairių pobūvių metu. Naujų skonių derinimas ir patiekalų dekoravimas 
Įmonė:
San Domenic Resort Hotel*** / Italija, Tropea 
Darbo sritis:
Virėjai 
Jūsų pareigos:
Chef de Partie  
Trumpas darbo aprašymas:
Įvairių patiekalų gaminimas ar jų užbaigimas. Salotų, sriubų, šaltų užkandžių ir desertų gaminimas. Duonos gaminių kepimas. Maisto produktų apdorojimas: skutimas, plovimas, pjaustymas ir kita.  
Laikotarpis:
nuo 2002.09 iki 2004.02 
Įmonė:
“Pomodoro” restoranas, picerija / Lietuva, Vilnius 
Darbo sritis:
Barmenai, padavėjai 
Jūsų pareigos:
Padavėjas/ barmenas 
Trumpas darbo aprašymas:
Tiesioginis bendravimas su klientais. Užsakymų priėmimas, tvirtinimas ir vykdymas. Nesudėtingų patiekalų ir gėrimų ruošimas. Klientų aptarnavimas prie baro. Stalo serviravimas, salės ruošimas bei klientų aptarnavimas banketų ir įvairių renginių metu 
Išsilavinimas
Laikotarpis:
nuo 2015 iki 2015.12 
Laipsnis:
Kita 
Mokymosi įstaiga:
Accademia Italiana Chef 
Specialybė:
Diploma di Cuoco professionista/  
Laikotarpis:
nuo 2015.04 iki 2016.02 
Mokymosi įstaiga:
Federazione Italiana Sommelier Albergatori Ristoratori delegazione Verona 
Specialybė:
Sommelier  
Kalbos
Kalba 
Kalbėjimas 
Supratimas 
Rašymas 
Lietuvių 
Puikiai 
Puikiai 
Puikiai 
Italų 
Puikiai 
Puikiai 
Gerai 
Rusų 
Gerai 
Gerai 
Gerai 
Anglų 
Pagrindai 
Pagrindai 
Pagrindai 
Kalba 
Lietuvių 
Kalbėjimas 
Puikiai 
Supratimas 
Puikiai 
Rašymas 
Puikiai 
Kalba 
Italų 
Kalbėjimas 
Puikiai 
Supratimas 
Puikiai 
Rašymas 
Gerai 
Kalba 
Rusų 
Kalbėjimas 
Gerai 
Supratimas 
Gerai 
Rašymas 
Gerai 
Kalba 
Anglų 
Kalbėjimas 
Pagrindai 
Supratimas 
Pagrindai 
Rašymas 
Pagrindai 
Kompiuterinės žinios
Pažengęs vartotojas
Kursai, seminarai
12/12/2015 Diploma di Cuoco professionista/ Accademia Italiana Chef

01/08/2015 Basic Food Hygiene certificate

14/04/2015 Corso di Primo Livello – Attestato di Partecipazione / Federazione Italiana Sommelier Albergatori Ristoratori (22003)

02/12/2015 Corso di Secondo Livello – Attestato di Partecipazione / Federazione Italiana Sommelier Albergatori Ristoratori (24375)

27/02/2016 Attestato di partecipazione al “corso di aggiornamento tecniche di servizio” / Federazione Italiana Sommelier Albergatori Ristoratori delegazione Verona
Papildomi duomenys
Vairuotojo pažymėjimas:
A, B, C 
Vairuotojo stažas nuo:
2000.01.00 (16 metų stažas)