Donatas Kucikas

Gyvenimo aprašymas (CV)
Donatas Kucikas
Kokio darbo ieškau? Mano teigiamos savybės
PROFESINIAI ĮGUDŽIAI

Pirmieji patiekalai

Viduržemio jūros virtuvė

Jūros gėrybės

Žalios žuvies ruošimas

ASMENYBĖS BRUOŽAI
Esu savimi užtikrinta asmenybė, siekianti naujovių ir aukštos kokybės kulinarijos srityje. Turiu virėjo išsilavinimą, kurį įgijau Accademia Italiana Chef. Taip pat esu įgijęs Somelje diplomą Federazione Italiana Sommelier. Gebu prisiderinti prie esamo meniu, taip pat kurti naujus patiekalus ir parinkti tinkamus vynus. Man yra pažįstamos įvairios kulinarijoje taikomos technikos, dekoracijų kūrimas, detalumas, tikslumas ir aukšti kokybės bei produkcijos šviežumo reikalavimai.
Pageidaujamas darbas:
Virėjai
Pageidaujama darbo vieta:
Vilnius, Klaipėda, Kita, Anglija, Olandija, Danija, Airija, Ispanija, Islandija, Italija, Suomija, Vokietija, Prancūzija, Belgija, Švedija, Austrija, JAV, Kanada, Portugalija, Latvija, Estija, Šveicarija
Kontaktai ir pagrindinė informacija apie mane
Gimimo data:
1981-01-04 (36 m.)
Lytis:
Vyras
Gyvenamoji vieta:
Kita
Telefono numeris:
Informacija matoma tik registruotiems vartotojams.
Prisijungti
El. pašto adresas:
Informacija matoma tik registruotiems vartotojams.
Prisijungti
Darbo patirtis
Darbo laikotarpis:
nuo 2016.05 iki 2016.09
Įmonės pavadinimas:
Luna Restaurant / Ispanija, Formentera
Darbo sritis:
Virėjai
Pareigos:
Sous Chef
Plačiau apie darbo pobūdį, patirtį:
Meniu sudarymas ir produktų planavimas. Patiekalų kūrimas ir gaminimas iš vietinių produktų. Pirmi / antri patiekalai, užkandžiai ir desertai. Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai. Mėsos patiekalai. Įvairių technikų derinimas ir dekoracijų kūrimas. Naujovių ieškojimas pateikiant maistingus ir subalansuotus patiekalus
Darbo laikotarpis:
nuo 2015.06 iki 2016.05
Įmonės pavadinimas:
Officina dei Sapori / Italija, Verona
Darbo sritis:
Virėjai
Pareigos:
Sous Chef
Plačiau apie darbo pobūdį, patirtį:
Darbas su aukšto lygio jūros gėrybėmis ir žuvimi, reikalaujantis geriausios kokybės šviežių produktų. Žalios (termiškai neapdorotos) žuvies ir jūros gėrybių ruošimas. Patiekalų dekoravimas. Padažų, pagardų gaminimas
Darbo laikotarpis:
nuo 2014.05 iki 2014.09
Įmonės pavadinimas:
Can Dani * Michelin / Ispanija, Formentera
Darbo sritis:
Virėjai
Pareigos:
Chef de Partie
Plačiau apie darbo pobūdį, patirtį:
• Įvairios mėsos, žuvies ir jūros gėrybių ruošimas bei gaminimas naudojant įvairias technikas. Pirmų ir antrų patiekalų gaminimas. Užkandžių ir desertų gaminimas. Maisto ruošimas ir planavimas įvairių pobūvių metu. Naujų skonių derinimas ir patiekalų dekoravimas
Įmonės pavadinimas:
San Domenic Resort Hotel*** / Italija, Tropea
Darbo sritis:
Virėjai
Pareigos:
Chef de Partie
Plačiau apie darbo pobūdį, patirtį:
Įvairių patiekalų gaminimas ar jų užbaigimas. Salotų, sriubų, šaltų užkandžių ir desertų gaminimas. Duonos gaminių kepimas. Maisto produktų apdorojimas: skutimas, plovimas, pjaustymas ir kita.
Darbo laikotarpis:
nuo 2002.09 iki 2004.02
Įmonės pavadinimas:
“Pomodoro” restoranas, picerija / Lietuva, Vilnius
Darbo sritis:
Barmenai, padavėjai
Pareigos:
Padavėjas/ barmenas
Plačiau apie darbo pobūdį, patirtį:
Tiesioginis bendravimas su klientais. Užsakymų priėmimas, tvirtinimas ir vykdymas. Nesudėtingų patiekalų ir gėrimų ruošimas. Klientų aptarnavimas prie baro. Stalo serviravimas, salės ruošimas bei klientų aptarnavimas banketų ir įvairių renginių metu
Išsilavinimas
Laikotarpis:
nuo 2015 iki 2015.12
Išsilavinimas:
Pradinis su profesine kvalifikacija
Mokymosi įstaiga:
Accademia Italiana Chef
Sritis:
Diploma di Cuoco professionista/
Laikotarpis:
nuo 2015.04 iki 2016.02
Mokymosi įstaiga:
Federazione Italiana Sommelier Albergatori Ristoratori delegazione Verona
Sritis:
Sommelier
Kalbos
Kalbos 
Kalbėjimas 
Supratimas 
Rašymas 
Lietuvių 
Puikiai 
Puikiai 
Puikiai 
Italų 
Puikiai 
Puikiai 
Gerai 
Rusų 
Gerai 
Gerai 
Gerai 
Anglų 
Pagrindai 
Pagrindai 
Pagrindai 
Kalbos 
Lietuvių 
Kalbėjimas 
Puikiai 
Supratimas 
Puikiai 
Rašymas 
Puikiai 
Kalbos 
Italų 
Kalbėjimas 
Puikiai 
Supratimas 
Puikiai 
Rašymas 
Gerai 
Kalbos 
Rusų 
Kalbėjimas 
Gerai 
Supratimas 
Gerai 
Rašymas 
Gerai 
Kalbos 
Anglų 
Kalbėjimas 
Pagrindai 
Supratimas 
Pagrindai 
Rašymas 
Pagrindai 
Kompiuterinis raštingumas
Pažengęs vartotojas
Konferencijos, seminarai, mokymai
12/12/2015 Diploma di Cuoco professionista/ Accademia Italiana Chef

01/08/2015 Basic Food Hygiene certificate

14/04/2015 Corso di Primo Livello – Attestato di Partecipazione / Federazione Italiana Sommelier Albergatori Ristoratori (22003)

02/12/2015 Corso di Secondo Livello – Attestato di Partecipazione / Federazione Italiana Sommelier Albergatori Ristoratori (24375)

27/02/2016 Attestato di partecipazione al “corso di aggiornamento tecniche di servizio” / Federazione Italiana Sommelier Albergatori Ristoratori delegazione Verona
Papildoma informacija
Vairuotojo pažymėjimas:
A, B, C
Vairuoju nuo:
2000-01 (17 m.)
Pasiūlyti darbą
Išsaugoti